maj, 2019

fre17may10:0019:00Intimacy on Stage workshopEventtyp:SeminariumDag:4. fredag

more

Detaljer

Arrangeras av: TeaterAlliansen, Sveriges regissörer och Skådespelavdelningen inom Teaterförbundet/för scen och film

Under denna praktiska workshop kommer Ita O’Brien, UK,  att arbeta med skådespelare och regissörer som är intresserade av att utforska de tydliga riktlinjer och ”best practice” som Ita tagit fram i sitt mångåriga arbete med intimitet inom teater- och filmområdet. Riktlinjerna används när yrkesgrupperna arbetar tillsammans med intimitet, simulerade sexscener och nakenhet på scenen. Workshop hålls på engelska. Ita O’Brien arbetar som Intimacy coordinater och ”movement director” inom teater och film/tv sedan många år senast vid inspelningen av Netflix-serien ”Sex Education” https://www.itaobrien.com/.

OBS! Ingen nakenhet kommer att förekomma i workshopen.

Det praktiska: Sista datum att ansöka till workshopen är 14 april.

De regissörer och skådespelare som ansöker till workshopen kommer att få komplettera sin ansökan med cv, en kort beskrivning av sin erfarenhet av intimitet på scenen, förväntningar på workshopen (på engelska) och ett foto. Om antalet sökande överstiger antalet platser kommer skådespelare och regissörer som är medlemmar i Teaterförbundet respektive anställda på TeaterAlliansen att prioriteras. Av de som inte väljs ut att delta i workshopen erbjuds ett begränsat antal observatörsplatser under delar av dagen.

I och med att du anmäler dig till denna programpunkt godkänner du att dina kontaktuppgifter förmedlas till arrangörerna av programpunkten sa att de kan kontakta dig enligt ovan.

Medverkande: Ita O’Brien, Intimacy Coordinator and Movement Director, leder workshopen.

 

Tid

(Fredag) 10:00 - 19:00

Organizer

Sundsvall

X