Efteranmälan till Scenkonstbiennalen

Anmälan till Scenkonstbiennalen stängde 15 maj, men självklart är du hjärtligt välkommen till Scenkonstbiennalen i Norrköping ändå!
Via länken här kan köpa ett biennalpass och biljetter i mån av plats fram tills måndag 22 maj kl 22:00.
Även om det ser ut att vara få biljetter kvar under vissa dagar/föreställningar så brukar det finnas stora möjligheter att få biljetter på plats i vår bytsebörs. I bytesbörsen lämnar många biennalbesökare tillbaka biljetter som de inte planerar att använda och dessa kan hämtas ut av dig som har biennalpass för den dagen. Dessutom kan du som köpt ett biennalpass alltid chansa och gå på dörren på föreställningar där biljetterna är slut. Vi planerar att släppa upp extraplatser på balkonger och extra stolar i möjligaste mån.
Det kan därför vara värt att köpa ett pass för de dagar du vill ha (genom att boka minst en programpunkt den dagen) och sedan hämta flera biljetter på plats, även om det i nuläget ser ut som att utbudet inte är så stort. Ditt biennalpass hämtas i biennalbyrån i Louis De Geer Konsert & Kongress som har öppet tisdag-lördag 9:00-19:00  söndag 10:00-13:00

Under hela Scenkonstbiennalen, 23-29 maj, säljer vi sedan biennalpass i biennalbyrån på plats i Norrköping. I samband med ditt köp plockar du även biljetter ur vår bytesbörs.