Reading Chemsex

Reading ur nyskrivna pjäsen Chemsex av Christopher Lehmann – Christopher Lehmann med skådespelare

Foto: Dramaten

Christopher Lehmann är utbildad på Stockholms Dramatiska Högskola 2014-2017. Han har bland annat setts i Den svenska sonen på Riksteatern i regi av Joel Mauricio Isabel Ortiz, Sherlock Holmes – det vita hjärtat på Kulturhuset Stadsteatern/Skärholmen i regi av Carolina Frände och i
sina egenskrivna monologer FUCKED UP (2020).

“CHEMSEX” – Handlar om en flerdimensionell relation mellan den introverta men framgångsrike musikern SAM, och hans inte lika fullt så lyckade och ambitiösa barndomsvän.

SAM, som är klassiskt skolad violinist på toppen av sin karriär. Lovordad, eftertraktad och beundrad. Hyllad i sin i sin bransch, där han spelar konserter i världsklass i de finaste konserthusen. Hyllningarna strömmar in, samtidigt som han på nätterna, tillbringar all sin tid på Chemsex-fester med okända män.
Han kämpar med att hålla upp sin polerade fasad när plötsligt hans gamla barndomsvän dyker upp. Hans gamla kärlek.
En nu vuxen man som han inte sett sedan de båda var tonåringar. Dom kastas tillbaka till den tid då de båda precis upptäckte vad kärlek och sexualitet kan vara, vad det kanske borde vara, men så plötsligt dras de båda in i en komplicerad och mer destruktiv kärleksspiral, där både hämnd och begär, droger och sex, ställer sig i vägen för kärleken och respekten inför varandra.

SAM offrar allt, lägger sig platt och tror sig investera i en relation som tillslut bara verkar vara som en illusion, frågan är bara vem som skapat den?

CHEMSEX – är en kärlekshistoria om två människor som fyller hela sin gayvärld med droger, sex och hård musik. En saga om kärlekens kraft, förälskelsen som en drog och den stora kampen att mitt i en kris vakna och kunna se nyktert på sig själv och sina känslor igen.

Biljetter till readingen är gratis och bokas här