Ansök till Stolt Scenkonst på Parkteatern 2019

Scensverige arrangerar Stolt Scenkonst 2019 på Parkteatern, Stockholm, 31 juli – 2 augusti

Snoppen Blöder spelade på Stolt Scenkonst 2018

Vi söker nu efter de bästa queera och normkreativa scenkonstproduktionerna till sommarens Stolt Scenkonst-festival under Stockholm Pride. Anmäl dig genom att maila stoltscenkonst@scensverige.se

Vi söker alla former av gästspel inom scenkonstområdet; performance, teater- och dansföreställningar, staged readings m.m. Dessutom tar vi gärna emot förslag på seminarier och andra samtal samt kringverksamhet på området (utställningar, guidade turer osv).

Praktisk information

Stolt Scenkonst äger rum på Djurgården, Galärparken, under Stockholm Pride. De aktuella datumen är onsdag 31 juli till fredag 2 augusti, kl 16 – 20.

I år samarbetar vi med Parkteatern (en del av Stadsteatern), därför söker vi i första hand produktioner som kan spelas på den utomhusscen vi har till vårt förfogande. Ange i din ansökan om din programpunkt kan uppföras utomhus.

Ekonomi

Gästspel som kommer från en institution finansieras i regel av institutionen själv. Vi står tillsammans med Parkteatern för marknadsföring, scen och teknik på plats.

Vi har viss finansiering för fria producenter/grupper, ange ekonomiska förutsättningar och eventuella anspråk i din ansökan.