Lesbisk frukost

Lesbisk Fucking Åmål-frukost!

20 år efter att Fucking Åmål hade premiär (1998) visar vi filmen igen och vi ska uppleva denna lesbiska stund ihop.

Under Stolt scenkonst på Stockholm Pride ses vi och äter frukost tillsammans, kollar världens bästa lesbiska film och lyssnar på ett panelsamtal. En förmiddag full av fantastiskt sällskap, god mat och en aldrig sinande källa med hett kaffe.

Vi kommer att hålla till på Fri scen i Kulturhuset Statdsteatern och det kommer att finnas frukost att handla till billig peng (alla betalar efter förmåga). Kom och njut av en lesbisk stund tillsammans med oss, vegansk frukost kommer att finnas och massa andra lesbiska att ha det mysigt med. Pusta ut, ät, njut.

Under frulles gång kommer vi att ha ett panelsamtal där olika personer kopplade till film- och teatervärlden kommer att diskutera Fucking Åmål och lesbisk film och lesbisk scenkonst. Namn kommer senare.

FRUKOSTINFO
Frukost erbjuds på plats men en får komma utan att köpa frukost också. Av frukosten får en plocka så mycket en vill och varma och kalla frukostdrycker ingår. Frukosten är vegetarisk och vegansk, och laktosfria och glutenfria alternativ finns. Frukosten är dessutom helt jordnötsfri.
Frukostbuffé (ta hur mycket du vill): 50kr  (undantag kan göras beroende på ekonomi)
Frukost till barn: 20 kr
Endast en kopp Kaffe/The: 15kr

—————————————————————————–
OM LESBISK FRUKOST
Lesbiska Frukostar Arrangeras av Lesbisk Makt och syftar till att skapa en trygg lesbisk mötesplats. Vi vill med dessa också synliggöra och peppa lesbiskheten genom att på frukostarna inspirera varandra, lyfta lesbiska förbilder och prata om lesbiskhet. En behöver inte vara delaktig i samtal och aktiviteter under frukostarna om en inte känner för det, utan kan också sitta tyst, inta sin frukost och den lesbiska stämningen. Kom med en vän eller flera, eller kom ensam. Det går minst lika bra. Skulle du vilja att någon möter upp dig på vägen / hjälper dig att hitta till lokalen / är din vän under frukosten går det jättebra att höra av sig till info@lesbiskmakt.se Du behöver inte vara medlem/aktiv/vän till något eller någon för att komma och äta frukost.

VEM ÄR LESBISK?
Lesbisk Makt definierar lesbisk som någon som har, vill ha, eller har haft lesbiska erfarenheter. Eller som att lesbiskhet är något en kan pröva under frukosten, oavsett definitioner utanför frukostrummet. Transpersoner, bisexuella, intergenders, asexuella, pansexuella och queera personer är absolut och utan tvekan välkomna på frukostarna.

MER INFO: https://www.facebook.com/LesbiskMakt2014 http://lesbiskmakt.tumblr.com/ http://www.inkonst.com/lesbisk-frukost-3/Arrangeras av: Lesbisk makt och Scensverige
Plats: Fri Scen
Dag: Fredag 3 augusti
Tid: 10.00-13.00
Fri entré
Begränsat antal platser. Anmälan är gratis. Anmäl dig här: