Ŝanĝo

Ŝanĝo

ÖstgötateaternTyska torget
Torsdag 25 maj kl. 15:00-16:05
Fredag 26 maj kl. 15:00-16:05
Lördag 27 maj kl. 15:00-16:05En fartfylld cirkusföreställning med Östgötateatern för alla åldrar, som kretsar om att finns sig själv och sin plats i ett nytt sammanhang.

Akrobatik, luftakrobatik, lindans och jonglering, kryddas med inslag av magi, hiphop och parkour. En av artisterna hittar inte sin plats. Kanske för att hon inte riktigt förstår hur allt fungerar. Kanske för att de andra inte ger henne en ordentlig chans. Men genom föreställningens hisnande nummer och genom att försöka förstå och lära sig lita på varandra hittar gruppen en väg att fungera tillsammans.

Ŝanĝo – en cirkus på väg är en fristående uppföljare på Östgötateaterns Håll ihop – en cirkus på hjul, som i fjol sågs av cirka 5 000 personer under den bejublade sommarturnén Östergötland runt. I år består ensemblen av fem artister från Sverige, Marocko, Danmark och Frankrike.

Ŝanĝo är en del av Norrköpings gatuteaterfestival som pågår 25–27 maj. Amatörer och professionella artister får gator och torg att sjuda av cirkus, dans, performance och teater. Gatuteaterfestivalen arrangeras av Norrköpings kommun, Upplev Norrköping och Östgötateatern.
Här hittar du hela programmet: ostgotateatern.se/teaterfest.

Foto: Östgötateatern

Regi: Magali Bancel och Mattias Lindström
Medverkande: Mikael Lindström, Linn Brodén, Quentin Bancel, Sunniva Løvland Byvard och Mohamed Makhloufi