workshop whacking/vogue

Workshop whacking/vouge – Alyssa Chloe & Adrian Cruz

Foto:  Privat

Werk är en koreografiidé som utforskar uttryck genom dans, mode och musik inspirerad av ballroom kultur och modevärldens ikoner.

Inspirerad av Hollywoods filmkultur (stumfilmer, musikaler, tecknade filmer, hollywoodporträtt etc) kombiner Punking/Whacking att posera, skådespeleri och berättande med tonsatta könlösa rörelser. I workshopen kommer deltagarna att introduceras till de grundläggande elementen i dansstilen och tekniker utvecklade av Alyssa Chloe för att koppla ihop och utnyttja stilens fulla uttrycksfullhet och essens.

Under Adrians klass kommer man jobba med ”the five elements” som finns inom Vogue Femme. Målet är att känna sig trygg i sin egna feminina sida och kunna ha kul med de 5 olika elementen. Det viktigaste är att ha kul!! Alla är välkomna oavsett om man är nybörjare eller ej.

Alyssa Chloe

Alyssa Chloe är en internationellt erkänd dansare/koreograf, som kommer från Chicago och flyttar till New York City för att göra en karriär inom dans. Efter att ha absorberat och finslipat sitt hantverk i New Yorks svartklubbscen är hon en av de ledande krafterna från sin generation för sin behärskning av stilarna Punking/Whacking och Vogue.

Hon har varit med i många videor, filmer och tidningar som Girl Walk/All Day och nyligen Kristina Issas “You’re Not Mine”. Hon är utvald dansare till MoaKompani. För närvarande är hon baserad i Europa och uppträder internationellt.

2021-2022 tilldelades hon Mölndals stads och Kulturrådets arbetsstipendium och stipendium

Adrian Cruz

Adrian Cruz är en mångsidig dansare med fokus på Vogue Femme och Modern & nutida dans. Han har studerat på både Åsa Folkhögskola samt Dans och Cirkushögskolan. Idag har han ett välkänt namn inom Ballroom scenen och tävlar aktivt runt om i världen.

Adrian har turnerat med den moderna föreställningen ”Soil” samt medverkat i Urban Connection 2019 med Vogue föreställning ”Bitch Please”. Han har även jobbat som danslärare och bakgrundsdansare.

Boka biljetter gratis för att få garanterad plats på workshopen!