Nyhetsbrev #mars

Det närmar sig biljettsläpp!

Den 28:e mars är hela Scenkonstbiennalens program klart för bokning. På ditt biennalpass kommer du få ofantliga mängder föreställningar, internationella gästspel, seminarier, workshops, samtal, morgonaktiviteter, högskoleproduktioner, livepoddar, after work-talkshows, mingel, barkvällar och festligheter. Jag vågar lova att du kommer hitta tillräckligt mycket för att fylla hela biennalveckan, den 23:e till 28:e maj. Vad sägs till exempel om Dansdramaturgi, Kulturens ABC-Podcast, eller Teater som social investering?

Vi kan också presentera att årets värdteater Östgötateatern kommer spela Gå På Stan och ung scen/öst Baba Yaga, samt att Norrköpings Symfonikerna och Östgötateatern kommer arrangera en stor invigningsgala.

Just nu håller vi på att styra upp finansiering och planering för det stora antalet internationella gäster vi kommer att bjuda in. Och så snart vi har klart med kontrakten för våra utländska gästspel lägger vi ut info på vår hemsida.

Vi hälsar vår biennaladministratör Anna Åberg välkommen tillbaka! Hon var till stor hjälp vid biennalen i Malmö och vi är väldigt glada att hon åter vill vara med i seglandet av denna stora skuta.

Den sista mars håller vi vårt årsmöte på Kulturhuset Stockholms Stadsteater kl 10.30-12.00. Vi har ett spännande möte med nyval av styrelse och kommittéer samt presentation av årets verksamhet. Efter mötet kommer vi subventionera halva kostnaden för biljetter till Klara Soppteaters Närmare döden, en cabaret av Lotta Olsson med Albin Flinkas och Fredrik Meyer. Läs mer här.

– Ulricha Johnson, verksamhetschef

Läs hela nyhetsbrevet här.