Rådsmöte och kulturpolitisk debatt 1 december

KulturpolitiskdebattMåndag 1 december arrangerar Teaterunionen en öppen kulturpolitisk debatt med fokus på scenkonst på Kulturhuset–Stadsteatern. Samtalet leds av kulturjournalisten Ylva Lagercrantz Spindler

I panelen ingår Karin Enberg, ordförande i Teaterunionen och chef för NorrbottensteaternJaan Kolk, förbundsdirektör TeaterförbundetUlrika Holmgaard, VD/Förbundsdirektör Svensk ScenkonstMargreth Elfström, verksamhetschef Danscentrum samt Linde Sjöstedt, verksamhetsledare Länsteatrarna. Martin Sundin, enhetschef för scenkonst på Kulturdepartementet, rapporterar från departementet och svarar på frågor.

Debatten föregås av ett rådsmöte för Teaterunionens medlemmar.

Rådsmöte: 13.00-14.00

Kulturpolitisk debatt: 14.30-16.00

Plats: Studion, Kulturhuset–Stadsteatern, ingång från Hamngatan, Kulturhusets nordöstra gavel.

Ingen föranmälan krävs. Teaterunionen bjuder på kaffe och bulle 14.00-14.30.