Teaterunionens årsmöte

Kulturpolitiskdebatt

 

Teaterunionen välkomnar sina medlemmar på årsmöte 9 mars kl 13-16.30. Mötet äger rum i guldfoajén på Kungliga Operan i Stockholm.

Mötet avslutas med ett samtal kl 15.00 – 16.30, som arrangeras av Teaterunionens kulturpolitiska kommitté och tar upp dagsaktuella kulturpolitiska frågor. Samtalet har rubriken Som att ropa i öknen och diskuterar olika aspekter på det nya kulturpolitiska landskapet. Inledare och samtalsledare är Svenska Dagbladets scenkonstkritiker Lars Ring.
Medverkar gör Anna Söderbäck, kulturchef i Uppsala län, som kommer att tala om samverkansmodellen, Claes Wahlin, kritiker på bland annat Aftonbladet, som kommer att ha fokus på det fria teaterlivet och Minna Krook, dansare och koreograf som bidrar med sina perspektiv på det fria danslivet.

Rådsmedlemmarna får ett ITI-kort, en internationell teaterlegitimation som kan vara till god hjälp i utlandet. Du som redan har kort – ta gärna med det till mötet så får du klisterlapp med årsmärket 2015!  Nya rådsmedlemmar får ett kort på mötet, alternativt med posten.