Som att ropa i öknen

KN01_20130313105336-1

Operans guldfoajé

I samband med Teaterunionens årsmöte måndag 9 mars arrangerar Teaterunionens kulturpolitiska kommitté ett samtal med rubriken Som att ropa i öknen – olika aspekter på det nya kulturpolitiska landskapet. Samtalet är öppet för alla och äger rum kl. 15.00 – 16.30 i Kungliga Operans guldfoajé i Stockholm.  Inledare och samtalsledare är Svenska Dagbladets scenkonstkritiker Lars Ring.

Medverkar gör Anna Söderbäck, kulturchef i Uppsala län, som kommer att tala om samverkansmodellen, Claes Wahlin, kritiker på bland annat Aftonbladet, som kommer att ha fokus på det fria teaterlivet och Minna Krook, dansare och koreograf som bidrar med sina perspektiv på det fria danslivet. Meddela gärna om du vill komma till lena.norlen@scensverige.se.