Sista ansökningsdag 17 aug

Den 17 augusti är det sista dagen att söka tjänsten som verksamhetsledare hos oss.

Som verksamhetsledare kommer du ha det övergripande ansvaret för vår verksamhet, personal, ekonomi och projekt samt formulera verksamhetsplaner, göra budgetunderlag och arbeta med utomstående finansiering. Du samordnar också arbetet med Scenkonstbiennalen, är ansvarig utgivare för Teaterunionens publikationer samt Scendatabasen.

Vi söker dig med stora visioner och förmåga att omsätta dessa till realitet. Du har stor kännedom om svensk och internationell scenkonst, ett brett kontaktnät i branschen och en god stilistisk förmåga. Du är van vid ekonomiska kalkyler och har god kännedom om svensk kulturpolitik. Tjänsten kräver en person som kan bidra till att utveckla verksamheten. Du är en god arbetsledare och arbetar obehindrat på svenska och engelska.

Läs mer om tjänsten här.