Nyhetsbrev februari

Februaris nyhetsbrev i urval:

Vi välkomnar medlemmar och alla intresserade till vår pressträff på Dramaten, där det avslöjas vilka produktioner som av programrådet valts ut för att delta i årets biennal.

Pressträffen leds av Scensveriges verksamhetschef Ulricha Johnson och Dramatens teaterchef och konstnärlige ledare Mattias Andersson. På plats finns även urvalskommitténs ordförande Lis Hellström Sveningson samt representanter för de utvalda produktionerna.

Eventet kommer även sändas live via facebook eller via Dramatens hemsida.

Under det gångna året har vår fantastiska urvalskommitté arbetat flitigt med att se föreställningar från landets alla hörn. Efter otaliga besök hos scener av alla storlekar och sorter och en stor mängd digitalt material har urvalskommitténs medlemmar sett 242 föreställningar. Många livliga diskussioner och outtröttligt engagemang har nu lett till att vi äntligen kan presentera urvalet för Scenkonstbiennalen 2023.

Lis Hellström Sveningson, Lena Engström, Anna Hedelius, Anna Håkansson, Magdi Saleh, Monika Wade och Anders Ålander – tack för en lysande insats!

Vi vill också passa på att rikta ett stort och varmt tack till alla medlemmar som har nominerat sina föreställningar och överöst oss med performance, opera, teater, dans, cirkus och musikal. Vi väntar otåligt på att få dela resultatet med er!

Datum: 8 februari
Tid: 9.00
Plats: Dramatenbaren
Begränsat antal platser, OSA till press@scensverige.se


Dessutom:

  • Utlysningar
  • Open call, kurser, festivaler och konferenser
  • Månadens premiärer

och mycket mer.

Läs hela februaris nyhetsbrev från Scensverige här.