Nya medlemmar i styrelsen och utbildningskommittén

Igår på Teaterunionens årsmöte beslutades det om nya medlemmar till styrelsen och utbildningskommittén.

Nya styrelseledamöter är Ulrika Holmgaard, VD Svensk Scenkonst, Jonas Kahnlund, VD Unga Klara och Mikael Jönsson, Producent Kungliga Operan/ Kungliga Baletten. Nya revisorer är Shoshana Kushner, Revisor, administrativ chef Teaterförbundet och Magdalena Bergfors Dahlin, Revisor suppleant, administrativ chef Västmanlandsteater.

Nya medlemmar i utbildningskommittén är Maria Liljedahl, Förbundsjurist, utbildningsansvarig, Svensk Scenkonst, representerar Svensk Scenkonst, Suzanna Carlsson Verksamhetsledare, Dansalliansen, representerar Svensk Scenkonst och Christian Vilppola, Lektor i cirkus, Dans och Cirkushögskolan, representerar Dans och Cirkushögskolan (utbildningar dans).

Hela Teaterunionens styrelse hittar du HÄR.

Hela utbildningskommittén hittar du HÄR.