Jobba hos oss!

Teaterunionen söker vikarierande informatör/ projektledare
oktober 2014 – juni 2015

Om Teaterunionen
Teaterunionen – Swedish ITI är en medlemsorganisation och mötesplats för svensk och internationell scenkonst. Vi ingår i det internationella nätverket ITI, arrangerar Scenkonstbiennalen, producerar Scendatabasen samt initierar möten och seminarier kring bland annat branschfrågor som internationalisering, kulturpolitik och scenkonstutbildning. Tillsammans med ASSITEJ arrangerar vi också showcaset Swedstage.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten ingår att ansvara för och delta i internationella samarbetsprojekt, göra månatliga informationsutskick på svenska och engelska, svara på frågor från utlandet om svensk scenkonst samt uppdatera och underhålla hemsidor och övriga digitala kanaler.

Under den aktuella perioden ingår det också i ditt ansvarsområde att marknadsföra och kommunicera runt Scenkonstbiennalen 2015. Arbetet innebär bland annat att ta fram deltagarmaterial, festivalkatalog och övriga trycksaker, administrera och uppdatera hemsidan, förankra och kommunicera biennalen med branschen samt skriva pressmeddelanden. Du ansvarar också för att sammanställa och administrera biennalnomineringar och programförslag.

Tillsammans med en annan projektledare ansvarar du också för att praktiskt genomföra Swedstage samt ansvara för efterarbetet med showcaset.

Kvalifikationer
Tjänsten kräver att du har god kunskap om svensk scenkonst, är van vid att driva projekt och arbeta med kommunikation. Du ska också vara självgående och arbeta obehindrat på svenska och engelska.

Mycket av arbetet idag görs i WordPress, så baskunskaper i detta är nödvändigt. Det är också meriterande om du har arbetat i InDesign, Photoshop och/eller MailChimp.

Omfattning: 100%
Placering: Kungsholmen, Stockholm
Anställningstid: 2014-10-01 – 2015-06-08
Lön: Enl ök

Skicka din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 11 augusti till info@scensverige.se. Anställningsintervjuer sker löpande.

Läs mer om oss på www.scensverige.se

Frågor ställs till 
Lovisa Björkman, informatör/ projektledare, tfn 08-462 25 34, lovisa@scensverige.se
Ann Mari Engel, kanslichef, tfn: 08-462 25 30, annmari@scensverige.se