Nyhetsbrev oktober

Läs hela nyhetsbrevet med notiser här.

Euforin att känna den fysiska energin när scen och publik möts igen! Vi är så glada och tacksamma att börja få ta del av allt som trängs på repertoaren i höst, tack alla konstnärer och team och ledningar som härdat ut och nu ger oss en buffé av upplevelser.

Scenkonstbiennalens urvalskommitté har hållit sitt första fysiska möte på vårt kansli, och de går in för sin uppgift med full kraft. Snälla ge dem en chans att hinna se de nominerade produktionerna, vänta inte med att anmäla produktioner! Länk till nomineringsformuläret på Scensveriges hemsida. Maila biennal@scensverige.se om du har minsta tveksamhet. 

Nu är det också hög tid att skicka in förslag på seminarier, workshops, föreläsningar etc. Det är tillsammans vi skapar biennalens innehåll och vi längtar efter att ta del av era förslag och idéer.

Höstens rådsmöte med medlemmarnas rådsrepresentanter sker digitalt via Zoom den 18:e oktober kl 13:00-13:45. Sedan följer en kort paus innan vi får ta del av Unga Dramatens och Malmö Stadsteaters digitala produktion ”Hon ska heta Minou” och ett tillhörande samtal.
För dig som är rådsrepresentant från en av Sveriges medlemsorganisationer och vill delta på mötet sker registrering via denna länk. För dig som ej är rådsrepresentant men vill ta del av “Hon ska heta Minou” går det bra att anmäla sig till info@scensverige.se.

Tack alla som kom till Stolt Scenkonsts nätverksmöte på West Pride i Göteborg den      30 september! Det uppstod mycket idéer och framåtblickande i gruppen, och vi välkomnar inom kort flera nya medlemmar i nätverket. Läs mer här om du är nyfiken.

Ulricha Johnson
Verksamhetschef Scensverige