Nyhetsbrev november

Läs hela nyhetsbrever med notiser här.

Vi är så sugna på Scenkonstbiennalen 2022 att vi för första gången lanserar ett Early Bird-erbjudande! Köp ditt biennalpass till Västerås den 7-12 juni redan nu till rabatterat pris! Priset är 1950 kr för den som utnyttjar dealen, därefter blir priset det vanliga 2250 kr. Erbjudandet gäller från och med nu till den 31:a januari. 

Fortsätt nominera produktioner, vår urvalskommitté håller ett enormt intensivt tempo för att täcka in hela landets repertoarer, men vänta inte till sista minuten! 
Idéer till seminarier och workshops har börjat strömma in, men var är just din idé? Vad vill du att vi ska prata om, lära oss, försöka förstå?
Fyll i detta formulär så återkommer vi!

I dagarna har vi deltagit i ICORN:s nationella nätverksmöte, arrangerat av Fristadsregion Västra Götaland i samarbete med Göteborgs stad. ICORN, som står för International Cities of Refuge Network, arbetar aktivt med att skapa trygghet och skänka hopp till utsatta kulturskapare i världen. Vi tackar för denna viktiga möjlighet att samarbeta och sprida kunskap och information om det viktiga arbetet. 

Tack alla som deltog i Scensveriges rådsmöte i oktober! Vi kunde hälsa flera nya medlemmar välkomna, och det uppstod en oväntat rörande och hoppingivande stund när vi alla i lugn och ro presenterade oss för varandra.Stora och små producenter, i stora och små städer, utbildningar och branschorganisationer. Vi längtar enormt mycket efter att ses och siktar på att årsmötet till våren blir på en fysisk plats. Tusen tack till Malmö Stadsteater och Unga Dramaten, som bjöd på samtal och visning av den digitala succéföreställningen ”Hon ska heta Minou”!

Kulturvärlden har börjat öppna upp, hitta open calls och utlysningar till residens med mera här!
Missa heller inte att kolla in månadens premiärer!

Ulricha Johnson
Verksamhetschef Scensverige