Nätverksträff Stolt Scenkonst


Inbjudan till Nätverksträff på Atalante

Nu är det äntligen dags att samla Stolt Scenkonsts medlemmar och alla andra som är nyfikna på att arbeta med queer scenkonst.

Scensverige bjuder in till möte och mingel på Atalante i Göteborg.
Vi ser fram emot att träffas och prata om det gångna årets motgångar och framgångar. Vad har hänt sedan sist och hur kan vi tillsammans fortsätta att utveckla vårt arbete för att ytterligare lyfta fram queera perspektiv på och bakom scen? Låt oss blicka framåt och spetsa till strategierna!

Datum och tid: 15:e november kl 10.00-12.00
Plats: Atalante, Övre Husargatan 1, 411 22 Göteborg

Vi bjuder på fika!

För anmälan OSA senast 11:e november till: stoltscenkonst@scensverige.se

Inte medlem än? Stolt Scenkonst är ett nätverk som verkar för att fira, främja och fördjupa scenkonst med HBTQIA-perspektiv i Sverige och internationellt.

Nätverket bildades av Scensverige under Växjö Pride 2017 och består idag av Regionteatern Blekinge Kronoberg, Dansstationen i Malmö, Riksteatern, Folkteatern Gävleborg, Unga Klara, Kulturhuset Stadsteatern, Kulturhuset Stadsteatern Parkteatern, Skärholmen, Norrlandsoperan, Ögonblicksteatern i Umeå, Smålands Musik & Teater, Norrdans, Östgötateatern/Ung Scen Öst, Kungliga Operan/Unga på Operan, MDT, West Pride, Teater Västernorrland, Dansinitiativet i Luleå, Reginateatern i Uppsala, Västerbottensteatern, kvalitetsteatern, KulturUngdom, Dance Remainings, Regionteater Väst, Carl Olof Berg, Sindri Runudde, Karolina Frände, Teater Dictat och Stationsteatern.

Nätverkets syfte är att ge scenkonst med queera perspektiv en självklar plats.
Läs mer om nätverket.